Visita als orígens de la nostra «Valentia»

L’alumnat de 4t de l’ESO, segons especialitats, va fer una visita a l’Almoina i un recorregut pel centre de València, mentre que altres acudiren al museu de ciència de Vivers.

Almoina 2

En arribar a 4t de l’ESO cadascú eligeix el seu itinerari de cara a continuar estudis de Batxillerat en les seues distintes modalitats o s’encaminen cap als estudis més tècnics.

Des del col·legi, el passat dimarts 20 de febrer, organitzarem dos eixides curriculars paral·leles al centre històric de la ciutat per als alumnes de Llatí i Història, mentre que els estudiants de Biologia acudiren al museu de ciència de Vivers.

ViversLa visita de Llatí es va enfocar al coneixement dels nostres orígens com a poble. La visita a l’Almoina, en el subsól de la ciutat, just darrere de la Basílica i la catedral, va servir per a vore les runes dels primers carrers i edificis que els romans van construir al voltant del segle I A.C. i que va ser el punt de partida de «Valentia», una pròspera ciutat que va passar per distintes cultures i èpoques, de major i menor esplendor.

La visita va continuar pel casc antic de l’actual ciutat, pujant al Micalet, recorreguent els carrers de l’entor de la Plaça Redona, la visita al Mercat Central i la Llotja, edifici declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Al museu de Vivers, l’alumnat de Biologia va aprofitar per a aprofundir els continguts de la seua assignatura i realitzar un examen en un entorn totalment distint.

Información de contacto:

Colegio Santa Magdalena Sofía
Carrera del Riu, 67
46024 - Valencia
Tlf.: 96 367 15 81
Fax: 96 316 40 90
E-mail: esther.sanemeterio@fesofiabarat.es