L’alumnat de 5é i 6é visita l’Albufera

L’alumnat dels últims dos cursos de primària va gaudir d’un gran dia en la natura el passat dijous, 25 de gener.

Va ser un dia agradable en què van navegar pel parc natural de l’Albufera i van aprendre de la mà de professors i monitors.

Albufera colegio valencia santamagdalenasofia2

L’excursió va comptar amb la visita a una casa museu, típica de l’Albufera, i van saborejar la gastronomia de la marjal. Una jornada completa en què van aprendre en un context distint, experimentant i observant tot allò que els envoltava amb els seus propis ulls. 

Albufera colegio valencia santamagdalenasofia3Una excel·lent experiència que de segur serà profitosa, ja que després, a classe, els xiquets i xiquetes han fet redaccions i treballs sobre l’Albufera per tal de concienciar-se sobre la importància de la protecció del parc natural.

Información de contacto:

Colegio Santa Magdalena Sofía
Carrera del Riu, 67
46024 - Valencia
Tlf.: 96 367 15 81
Fax: 96 316 40 90
E-mail: esther.sanemeterio@fesofiabarat.es